Nieuws

City Ride-out: ontdek grote steden vanuit je zadel

Nu veel mensen deze zomer de vakantie vanwege de corona-pandemie in Nederland of in de ons omringende landen doorbrengen, biedt dat ook motorrijders de kans om het eigen land eens op heel andere manier te leren kennen. Een leuk initiatief wat dat betreft is City Ride-out, een verrassende en vernieuwende manier om aantal Europese steden op een heel andere manier te leren kennen.

In Nederland zijn Amsterdam en Rotterdam twee van die steden. Ervaren rijders uit deze steden nemen je mee op een 2 tot 2,5 uur durende urban safari door hun stad. En daarbij nemen ze je mee langs de geheime plekjes en verborgen schoonheden, die vaak niet in de toeristenfolders staan, en leren ze je met andere ogen naar zo’n stad te kijken. Een City Ride-out kun je met de eigen motor maken, maar omdat start en finish altijd bij een lokale Harley-Davidson-dealer is, kun je ook een Harley huren.

Naast Amsterdam en Rotterdam kun je inmiddels ook een City Ride-out maken in Antwerpen, Parijs en Londen en staan Berlijn, Boekarest en Barcelona ook op de rol. Een City Ride-out kost € 40,- p.p.. Info: www.cityrideout.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws