Nieuws

City Ride-out: ontdek grote steden vanuit je zadel

Nu veel mensen deze zomer de vakantie vanwege de corona-pandemie in Nederland of in de ons omringende landen doorbrengen, biedt dat ook motorrijders de kans om het eigen land eens op heel andere manier te leren kennen. Een leuk initiatief wat dat betreft is City Ride-out, een verrassende en vernieuwende manier om aantal Europese steden op een heel andere manier te leren kennen.

In Nederland zijn Amsterdam en Rotterdam twee van die steden. Ervaren rijders uit deze steden nemen je mee op een 2 tot 2,5 uur durende urban safari door hun stad. En daarbij nemen ze je mee langs de geheime plekjes en verborgen schoonheden, die vaak niet in de toeristenfolders staan, en leren ze je met andere ogen naar zo’n stad te kijken. Een City Ride-out kun je met de eigen motor maken, maar omdat start en finish altijd bij een lokale Harley-Davidson-dealer is, kun je ook een Harley huren.

Naast Amsterdam en Rotterdam kun je inmiddels ook een City Ride-out maken in Antwerpen, Parijs en Londen en staan Berlijn, Boekarest en Barcelona ook op de rol. Een City Ride-out kost € 40,- p.p.. Info: www.cityrideout.com

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.