Nieuws

CFMoto 800MT Sport binnenkort bij de dealer

Eind deze maand staat de CFMoto 800MT Sport bij de dealer. Voor de goede verstaander: het Chinese CFMoto is een partner van KTM en in die hoedanigheid is de 800MT Sport voorzien van de 799cc-paralleltwin van de Oostenrijkse fabrikant.

De 95 pk sterke twin is ook CFMoto-trim verpakt in een avontuurlijke allroad-jas en verder is de 800MT Sport standaard voorzien mooie spullen als volledig instelbare KYB-vering, valbeugels met mistlampen, een 7 inch TFT-display met Bluetooth-connectiviteit, cruise control, adaptieve led-verlichting en zelf uitschakelende led-knipperlichten, anti-hop-koppeling, bochten-ABS en een verstelbare ruit. De Touring-uitvoering is nog wat rijker uitgerust en heeft onder andere spaakwielen, een quickshifter, carterbescherming, handkappen en zadel- en handvatverwarming. Een kofferset is voor beide modellen optioneel.

Prijs van dit alles?  € 12.499,- voor de 800MT Sport en € 14.099,- voor de 800MT Touring. Voor de optionele kofferset ben je € 1.099,- kwijt.

Info: www.cfmotobenelux.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.