Nieuws

Camping Moto Dordogne is open!

“NEVER A DULL MOMENT AT CMD, WE HAVE FUN BANDS PLAYING AGAIN THIS SUMMER!

ON S’ENNUIES JAMAIS à CMD, AVEC DES SUPER CONCERTS CET ETE!”

Dat is de Europese insteek. In het Nederlands gaat het zo:

Welkom op de  Camping Moto Dorodogne, dé ontmoetingplaats voor de internationale motorwereld in Frankrijk. De camping is open van 1 mei 2015 tot 5 september 2015 geopend. Het bier staat koud!!

De campinghouders zijn in 2006  zijn uit Nederland vertrokken, gevlucht van de drukte, files, herrie en ratrace. Na veel en hard werken is de camping inmiddels naar een standaard van 3* gebracht waar velen zich thuis voelen en in de afgelopen jaren een heerlijke vakantie hebben doorgebracht.

De motorcamping ligt in het meest schilderachtige gebied van Frankrijk; perfect om prachtige routes te rijden. Er is een parkachtig, schaduwrijk kampeerterrein, trekkershutten, verschillende huurfaciliteiten, restaurant, bar, goede (live)muziek, modern sanitair vv wasmachine en droger en een verkoelend zwembad. Over het gehele terrein is (gratis) water, electriciteit en draadloos internet aanwezig.

In de bar staat een laptop waarvan iedereen gebruik kan maken. De bedrijfsvisie is dat Camping Moto Dordogne toegankelijk moet zijn voor ALLE motorrijders in de breedste zin. Dus ook auto’s met motortrailer zijn welkom!

Voor caravans/campers etc is een apart veld aangelegd, met voorzieningen! Let wel: AUTO’S EN TRAILERS NIET OP HET KAMPEERTERREIN MAAR OP DE PARKEERPLAATS!

Renske & Gabriel

NB Let op! Onze camping is minder geschikt voor kinderen onder de 16 jaar!!!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws