Nieuws

Cafe Racers in Wieze

Moto Retro Wieze
Moto Retro Wieze staat op 9 & 10 februari. in het teken van de Café Racers! Net zoals de Whisky Single Malts onmiskenbaar Schots zijn, zijn de Café Racers van oorsprong oerdegelijk Brits.

Je moet het maar doen als jeugdige modale motorliefhebber met een schrijnend gebrek aan financiële middelen : je eigen droomracer maken die als samenraapsel ontegensprekelijk beter is dan de oorspronkelijke officiële modellen.
De Britse motorfanaten deden het Er waren niet echt veel plaatsen waar deze stoere jongelingen met hun racers welkom waren, daarom gingen ze maar naar chauffeurscafé’s aan zoals het Ace Café in Londen. Vandaar de naam Café Racers…

Moto Retro Wieze brengt hulde aan de illustere Café Racer geschiedenis en spreid dit over 2 edities. Op 9 en 10 februari 2013 is het de beurt aan de jaren ’50, ’60 en ’70 met vooral een blik op de allereerste Britse modellen. De editie van 2014 brengt dan de café racers vanaf de jaren ’80 tot op heden samen op één platform. En dat werd hoog tijd horen we vele café racer aficionados denken….

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.