Nieuws

Caberg GHOST, aanval op de Roof Boxer

Al jaren heeft Roof met zijn Boxer een verkoop kanon, de helm hoort zo ongeveer verplicht bij het uniform van de Biker op een Harley Davidson. De eerste die een succesvolle aanval deed op dit segment was de Shark met de RAW en nu volgt dus ook Caberg met de Ghost.  De GHOST is een moderne helm met een lichte carbon-kevlar-fiberglas schaal in 2 schaalmaten.

Het scharniersysteem van de GHOST zorgt ervoor dat de bril inclusief mondkap naar voren beweegt en vervolgens naar boven scharniert. 

De mondkap is demontabel zodat de helm ook te gebruiken is zonder deze kap. Rondom de binnenzijde van de bril zit aan het brilframe een afneembare rand met foam. Deze rand is aangebracht om het draagcomfort te verhogen, en om rijwind tegen te gaan tijdens de wat frissere dagen. In de zomer kan dan zonder foam gereden worden zodat de frisse rijwind meer kan circuleren.

image003

Door de verschillende afneembare delen is deze helm in 4 verschillende configuraties te gebruiken.

De luxe voering, die bestaat uit een combinatie van kunstleer en textiel, is voorzien van coole GHOST logo’s en zowel wangkussens als voering zijn volledig uitneembaar en wasbaar. Deze Urban Warrior wordt standaard geleverd met licht getint vizier en reeds geplaatste pinlock lens in de bril. De kinsluiting is van het micro-lock snelsluiting type.

De Caberg GHOST is op dit moment beschikbaar in de matzwarte versie en in de (nog) lichtere Carbon uitvoering in de maten XS t/m XXL.

De prijs voor de matzwarte kleur bedraagt € 269,95, de Carbon uitvoering  is er voor € 339,95.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

MotoMondo importeur QJMotor

MotoMondo importeur QJMotor

16 april, 2024

MotoMondo mag zich vanaf 1 mei 2024 importeur noemen van het voor de Benelux nieuwe motormerk QJMotor. QJ Motor is ...

Overig nieuws