Nieuws

Buitenlandse beurzen

Denk eens Europees: bezoek eens een buitenlandse motorbeurs. Die in Brussel of Hamburg. Dan ben je goed voor bereid op de Utrechtse beurs.

Daar voor kun je deze maand  terecht  in België en Duitsland. Van 11 t/m 20 januari is er  ‘Het Salon’, de auto- en motorbeurs in Brusseln. In Noord-Duitsland zijn er de’ Hamburger Motorrad Tage’ van 25 t/m 27 januari, waar  alle nieuwe modellen worden gepresenteerd en er voor een spectaculair bijprogramma wordt gezorgd. In de hallen en op het terrein van de 40.000 vierkante meter grote beurs kunnen bezoekers kennis maken met de nieuwste trends.

Nu al hebben meer fabrikanten en distributeurs zich aangemeld dan ooit tevoren. Niet alleen de grote motorfabrikanten zullen er zijn, maar ook specialisten in  customs en oldtimers.

Er is ook een uitgebreid bijprogramma voor alle leeftijden. Stuntrijders en freestylers laten de hele dag door hun kunsten zien en de kleintjes worden blij  door zelf te gaan rijden op het kinderparcours. En de hele familie kan genieten van een show verzorgd door een jeugd-motorcrossclub.

De Hamburgse motorbeurs vindt plaats van 25 t/m 27 januari in de Hamburg Messe, hallen B2 t/m B5. De openingstijden zijn op vrijdag van 12.00 tot 20.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 tot 18.00 uur. Een dagkaart voor volwassenen kost €14,-.  Kinderen onder de 15 hebben gratis toegang.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.