Nieuws

Buiten spelen!

De aftrap van het offroad seizoen komt er weer aan. Het KTM-noppenweekend staat gepland voor 3 en 4 september op Circuit De Landsard.

Het KTM-noppenweekend valt dit jaar vroeg in September. Circuit de Landsard in Veldhoven is na het uitstapje naar Valkenswaard in 2010 weer de basis voor dit gezellige, leerzame en sportieve weekend. Inmiddels weet het grootste deel van de elk jaar groter groeiende vaste groep deelnemers wat ze kunnen verwachten. Weet je het nog niet, heb je een KTM of Husaberg en denk je een lesje te kunnen gebruiken in de motorcross of enduro? Dan is dit het evenement wat je niet mag missen!

Onder de bezielende leiding van o.a. Carlo Hulse, Toine van Dijk, Henri Verstappen, Marcel Hartman en met de ondersteuning van het KTM WPM enduro team en Defensie gaan we er wederom een top weekend van maken. De trainers hebben elk een aparte sectie van de baan waar de hele dag geselecteerde groepen voor een les cross of enduro voor hun neus staan.

De groepen die op niveau en motorvermogen zijn ingedeeld worden verder natuurlijk ook begeleid door de mannen van het WPM team. Niet alleen in een beginnersgroep maar ook bij de gevorderden is het nog wel eens nodig om iemand op te rapen of om iets voor te doen wat de trainer uitlegt. Mark Wassink, Erwin Plekkenpol, Hans Polsvoort, Ismo ten Velde en Robin Nijkamp zijn een waardevolle toevoeging van het noppenweekend. Onze jongste telg uit de Enduro (met een knap crossverleden) Stefan Hage is er ook bij!

De relatie tussen KTM en het Enduroteam van de Luchtmobiele Brigade is fantastisch. Na de ondersteuning die ze hebben geleverd bij de Erzberg rodeo in Oostenrijk werken ze dit jaar ook mee aan de voorbereidingen van het Noppenweekend. Voor de training komen ze dit jaar met een aantal militaire rijders meedoen. Om de training op zondag bij de enduromannen professioneler te maken komen ze helpen met het opbouwen en uitzetten van het startterrein wat inmiddels wel bekend is met de boomstammen en de wip. Deze les is voor beginners en gevorderden prima te rijden en door iedereen geliefd en gevreesd.

Wij hebben er alweer flink zin in! Jij ook?
geef je snel op via het aanmeldingsformulier op de website: www.ktmnoppen-weekend.nl

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.