Nieuws

Brillen van Hoco

Hoco Parts is vanaf heden Benelux-distributeur geworden voor 100% off-road brillen. Die brillen zijn bedoeld voor serieuze crossers, maar off roadrijders kunnen er ook hun plezier van hebben. 

In de jaren 80 was het merk 100% sterk aanwezig. Legendes als Bob Hannah, Ricky Johnson, David Bailey en Jeff Ward reden destijds al met 100%. Na enkele jaren van afwezigheid is het merk 100% terug. Hierin is de filosofie van het merk nog steeds niet veranderd:

How much effort do you give? 100%!

 Benchmark
100% brillen zijn voorzien van een extra hoge Lexan® lens voor een vergroot zichtsveld. Voor een betere grip op de helm wordt gebruik gemaakt van een 45 mm brede band. Deze is 10 mm breder dan de huidige standaard.

Om het comfort te waarborgen zijn de brillen voorzien van een 3 laags foam, waardoor het comfort en ‘fitting’ 100% is.

Alle ‘glazen’ zijn onderling wisselbaar. 100% zet hiermee de nieuwe standaard en zal gelden als absolute benchmark.

Assortiment

Er zijn 2 modellen:

" Racecraft" : Deze bril is voorzien van een (afneembare) ‘noseguard’, een 45 mm brede band, 3 laags foam en ‘outriggers’ aan de zijkant van de bril om te zorgen voor een nog betere aansluiting op het gezicht. De Racecraft wordt geleverd met  transporttasje en een set van 20 tear offs.

" Accuri"  is de tweede bril in het 100% assortiment. De bril is net als de Racecraft voorzien van het 3 laags foam en de 45 mm brede band. Ook de Accuri wordt geleverd met transporttasje. .  

De Racecraft kost € 76,25 (spiegellens-set),  € 66,50 (heldere lens), de Accuri kost € 60,99 (spiegellens-set), € 45,75 (heldere lens). Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Hoco levert via de dealers en handelaren.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Honda-kloon van Cyclone

Honda-kloon van Cyclone

26 april, 2024

Zongshen dochteronderneming Cyclone heeft met de RC680 haar eerste supersportfiets gepresenteerd. Eerder deze maand ...

Overig nieuws