Nieuws

BMW volledig verzorgde trips: Fuel for Life

Mongolië, Albanië, Thailand, Amerika, maar ook Portugal: BMW heeft dit jaar volledig verzorgde ritten in de aanbieding. Inclusief instructeur, avontuur en de nieuwste BMW onder je gat.

Onder het motto Fuel for life heeft BMW voor ieder wat wils. Op een allroad-GS doe je met ‘Follow the Trails’ de onverharde uithoeken van deze wereld aan. Hiermee treed je letterlijk in de voetsporen van de GS Trophy. Op een R1250GS, F750Gs of F850GS ga je onverhard door Mongolië, Albanië of Thailand. Instructeurs leren je onderweg de fijne kneepjes van het vak.

Op de ‘Racing School Europe’ gaat er iets goeds mis als je een stukje onverhard rijdt. Dan sta je waarschijnlijk in de grindbak van wegracecircuits als: Mugello, ‘Circuit Ricardo Tormo’ in Valencia of ‘Motorland Aragon’. Op een S1000RR of M1000RR werk je hier (of je nu beginner bent of ervaren circuitrijder) aan je vaardigheden als circuitrijder. Ook hier doe je dat met behulp van instructeurs.

Onder het mom ‘The great Getaway’ schotelt BMW je meerdaagse motorreizen voor in Costa Rica, Portugal en de Verenigde Staten. Die volledig verzorgde trips omvatten onder meer overnachtingen, de hulp van een gids en de huur van een R18. De groep bestaat maximaal uit veertien deelnemers en de dagafstanden liggen tussen de 150 en 200 kilometer.

Hier vind je alle informatie over het het huidige aanbod, maar BMW werkt aan de uitbreiding van het assortiment.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws