Nieuws

BMW presenteert twee K1600GT-p’s voor de Koninklijke Marechaussee

BMW Motorrad Nederland heeft twee speciaal geprepareerde exemplaren van de BMW K1600GT-p gepresenteerd aan de Koninklijke Marechaussee.

Beide prototypes worden de komende periode aan een uitgebreid testprotocol onderworpen om ze verder af te stemmen als onderdeel van de offerteaanvraag voor de levering van zo’n 185 patrouillemotorfietsen op basis van de BMW K 1600GT-p. De Koninklijke Marechaussee zal die inzetten voor begeleidings- en controletaken.

De motorfietsen zijn speciaal afgestemd op het specifieke gebruik door de Koninklijke Marechaussee en zijn het resultaat van een intensief ontwikkelingstraject om de BMW K1600GT-p te voorzien van alle specifiek benodigde apparatuur voor het uitoefenen van hun taken. In dit ontwikkelingstraject is nauw samengewerkt met een specialist op dit gebied: HSC te Nieuw-Vennep.

“Wij zijn uiteraard trots deze motorfietsen aan de Koninklijke Marechaussee te mogen leveren”, aldus Tom Crooijmans, Head of BMW Motorrad Nederland. “De in- en opbouw is zorgvuldig uitgevoerd door onze exclusieve partner, HSC te Nieuw-Vennep en in nauw overleg met de professionals van de Koninklijke Marechaussee. BMW Motorrad en onze voltallige dealerorganisatie zijn ook betrokken bij het onderhoud van de motorfietsen. In feite omvat de overeenkomst een totaalpakket zodat de Koninklijke Marechaussee en de berijders volledig ontzorgd worden en optimaal gebruik kunnen maken van deze speciale BMW K1600GT-p. Ik ben ervan overtuigd dat de motorrijders van de Koninklijke Marechaussee weer vol vertrouwen en veel plezier hun werkzaamheden in de komende jaren kunnen uitvoeren.”

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws