Nieuws

BMW Motorrad Intl. GS Trophy 2018

Na Noord-en Zuid-Afrika, Zuid-dan Noord-Amerika en Zuidoost-Azië, zal de zesde BMW Motorrad GS International Trophy  plaatsvinden in Mongolië. Sinds enige tijd een droombestemming voor avontuurlijke motorrijders, het land biedt een spectaculair landschappen en uitdagingen in een uitgestrekt land dat bekend staat om extreme weersomstandigheden, dun bevolkt door een vaak nomadische mensen gehard in het leven in een meedogenloze omgeving.

Registreer nu!

De BMW Motorrad GS International Trophy is er voor alle niet-professionele BMW rijders. De wedstrijd testen rijders op hun motor-, avontuur- en teamwork vaardigheden. De regionale qualificaties worden gehouden in 2017 en zijn vaak twee of meerdaagse wedstrijden waar de deelnemers strijden om de drie plaatsen in het team. Die drie zullen dan volledig worden uitgerust door BMW Motorrad worden overgevlogen naar Mongolië, ieder voor de duur van de wedstrijd voorzien van een gloednieuwe gepersonaliseerde BMW GS.

Na een succesvolle introductie in 2016, zullen ook dit jaar de vrouwen weer meerijden in Mongolië. GS rijdende vrouwen uit de hele wereld moeten zich nu kwalificeren via een nieuwe procedure. Meer weten?

Voor meer informatie en details van de Intl. GS Trophy 2018 kunt u terecht op www.gstrophy.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.