Nieuws

BMW Motorrad Days nieuws voor 2017

BMW Motorrad heeft dit weekend tijdens de BMW Motorrad Days diverse udates voor 2017 bekend gemaakt.  Zo zullen de vloeistofgekoelde boxermodellen aangepast worden om te voldoen aan de, de EU4-maatregelen en voorzien worden van een trillingsdemper op de uitgaande transmissie-as.

Voor de  R 1200 GS is er een nieuw instrumentenpaneel en nieuwe valbeugels, ook voor de 1200 GS Adventure een nieuw  instrumentenpaneel en zal er een speciale “Triple Black” uitvoering verschijnen, met zoals de naam al zegt een volledig zwarte afwerking. De prijs van de nieuwe BMW R 1200 GS Adventure “Triple Black” vanaf  € 19.940 euro incl. BTW/BPM.

P90223367_highRes_bmw-r-1200-gs-advent

De R 1200 RT ,de R 1200 R en de R 1200 RS krijgen bovengenoemde technische wijzigingen en nieuwe kleuren. Verder introduceert BMW optionele veiligheidsvoorzieningen, zoals een geoptimaliseerd ABS Pro systeem en dynamic brake light.

Daarnaast is nu ook de prijs en datum van de marktintroductie van de R nineT Scrambler vrijgegeven. Deze Scrambler zal in Duitsland € 13.000 gaan kosten en zal vanaf september verkrijgbaar zijn.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.