Nieuws

BMW Motorrad Days gaan naar Berlijn

Op twee en drie juli 2022 vinden de BMW Motorrad Days voor het eerst plaats in Duitslands hoofdstad. BMW produceert al 53 jaar motoren in Berlijn en daarom is deze locatie – na achttien jaar Garmisch-Partenkirchen – een logische keuze.

De locatie is anders, maar het programma voelt wel vertrouwd met: stuntshows, trialdemonstraties, muziek, bier, worst, testritten (ook allroad) en de steile wand van Donald Ganslmeier. Een punt in het programma moet wel een succesnummer worden: de rondleiding door de BMW-fabrieken. Zo kun je eindelijk zien waar jouw motorfiets vandaan komt.

Natuurlijk grijpt BMW de kans om alle modellen voor het voetlicht te brengen met beide handen aan. Bovendien heeft het waarschijnlijk twee verrassingen (lees: nieuw model of spectaculair prototype) achter de hand. Verder laten vijftig toeleveranciers – ook lifestyle – zien wat er allemaal voor een BMW te koop is.

Een dag voor de Motorrad Days, speelt het Pure & Crafted Festival zich op dezelfde locatie af. Kaartjes voor dat festijn kosten € 30,- en zijn al in de voorverkoop verkrijgbaar. Een dagkaart voor de BMW Motorrad Days kost op zaterdag € 10,- (inclusief een waardebon voor voedsel van € 5,-). Wil je alleen zondag dan kost het € 5,-. Wil je beide dagen (inclusief twee voedselbonnen van € 5,-) dan betaal je € 15,-.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste test Triumph Daytona 660

Eerste test Triumph Daytona 660

14 april, 2024

Ook Triumph wil een graantje meepikken in het groeiende segment van betaalbare sportieve motorfietsen. Waar de ...

Overig nieuws