Nieuws

Blauwe camouflagekleuren RST adventure-jas

Bij camouflagekleding draait het altijd om vijftig tinten groen, maar RST heeft een blauwe variant bij de Adventure-X allroadjas. Zien is geloven.

De Adventure-X is het meest geavanceerde jack voor trailrijders in het RST-gamma. Jaar na jaar verbetert de jas dankzij de input van meervoudig Dakar-deelnemer Mick Extance. Zo is de jas nu drie centimeter langer ten opzichte van de vorige generatie voor meer comfort en bescherming. Die paar centimeters zie je nog makkelijk over het hoofd, de nieuwe en fraaie kleurstelling Camo Dark Navy niet. De bijpassende broek is eveneens in die kleurstelling beschikbaar.

De pasvorm van de Adventure-X motorjas is recht en los. Dankzij het uitneembare SinAcqua-membraan is hij waterdicht. Een verwijderbare warme binnenvoering beschermt tegen de koude bij lage temperaturen. Afsluitbare openingen aan armen, schouders, torso en achterzijde zorgen ervoor dat warme lucht kan wegvloeien en frisse lucht binnenkomt.

Het forse opbergzak aan de onderkant van de rug herbergt eenvoudig ongebruikte voeringen. De jas heeft bovendien ook ruimte voor een drinksysteem met waterslang. Protectoren op schouder, elleboog, knie en rug zorgen voor de nodige bescherming. De jas is voor € 399,95 te koop en verkrijgbaar in de maten S tm 3XL.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste test: Kawasaki Z500 SE

Eerste test: Kawasaki Z500 SE

20 april, 2024

Voor Kawasaki staat 2024 in het teken van een halveliter-offensief. Liefst drie nieuwe modellen zien het daglicht. ...
Touratech Travel Event 2024

Touratech Travel Event 2024

20 april, 2024

Bekende sprekers, internationale sterren, een grote filmpremière, gerenommeerde exposanten en tal van ...

Overig nieuws