Nieuws

Biker Outfit in Nederlandse handen

Curas Investa Group B.V. heeft per 1 november 2020 de Duitse online-motorkledingspecialist Biker Outfit Schleswig GmbH overgenomen. Curas Investa Group is de holding van ChromeBurner Motorgear en Motorstroom in Nieuwkuijk.

Met de overname van Biker Outfit Schleswig versterkt Curas Investa Group haar positie in Duitsland en haalt hiermee veel ervaring en kennis van de Duitse motorbranche in huis. De kennis van de bedrijven binnen de groep zal onderling gedeeld worden, met het doel om op elk vlak slagvaardig te werk te gaan om zo de gehele groep gezond te laten groeien.

Inclusief Biker Outfit Schleswig realiseert Curas Investa Group in 2020 een omzet van € 27 miljoen. Ten opzichte van 2019 betekent dit een omzetgroei van 80%. Door deze overname maakt Curas Investa Group een grote stap om een leidende positie te verkrijgen in de Europese online verkoop van motorkleding en helmen.

Eerder dit jaar heeft deze holding de distributeur Batavi Trading opgericht waarmee zij de merken Spidi, XPD, Nexx en Artonvel importeert.

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.