Productnieuws

Bijzondere Büse

Deze Nero allweather jas van Büse is zo op het eerste oog redelijk doorsnee. De wind- en waterdichte jas is onder meer voorzien van een zachte en verstelbare neopreen comfortkraag, ventilatieopeningen op armen, borst en rug, diverse wijdteverstelmogelijkheden, een rondlopende verbindingsrits en in totaal acht zakken, waarvan twee waterdichte buitenzakken.

En dan zijn er nog in hoogte verstalbare CE protectoren op schouders en ellenbogen, veiligheidsnaden, cordura verstevigingen en reflecterende delen die het veiligheidsniveau omhoog tillen. Een mooi totaalpakket, maar niet heel uitzonderlijk natuurlijk.

Toch herbergt de jas wel een bijzondere feature, en dat is het feit dat de uitneembare membraanjas zowel onder als over de jas kan worden gedragen. Ben je in de zomer lekker luchtig onderweg en word je overvallen door een bui, dan hoef je deze dus niet in de jas te ritsen, maar kun je ‘m er ook even snel overheen gooien. De jas is bovendien zo gestileerd, dat je ‘m ook nog gewoon als losse, waterdichte vrijetijdsjas kunt dragen.

De Nero is er in een dames- (maten 36 t/m 48) en herenuitvoering (maten 48 t/m 64), beide in het zwart en grijs verkrijgbaar. De prijs bedraagt € 359,95. Info: www.buese.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Kleine update voor CFMoto 450SR

Kleine update voor CFMoto 450SR

12 april, 2024

CFMoto heeft haar 450SR A2-racer op de valreep een update gegeven voor het 2024-seizoen.  Het broertje van de 450SR ...

Overig nieuws