Nieuws

Bijna te mooi voor de modder

Rev’it heeft de Dirt Series uitgebreid met twee nieuwe Adventure jassen, een verbeterde waterdichte anorak, geventileerde adventure-broek en weersbestendige handschoenen.

Motorrijders moeten echt in de leer gaan bij modebewuste dames want Rev’it introduceert het mixen en matchen in onze tak van sport. De Dirt Series is een collectie van verschillende offroad-kledingstukken die je – afhankelijk van jouw voorkeuren en rijstijl – met elkaar combineert.

De lichtgewicht producten in de Dirt Series zijn geïnspireerd op de outdoor-scène. Voorbeelden zijn de waterdichte Component 2 H2O jas en de Blackwater 2 H2O anorak, maar ook de geventileerde versie van de bestaande Peninsula broek; de Territory – voor wanneer de temperatuur oploopt.

De totaal nieuwe Continent jas bestaat uit softshell-materiaal en slijtvaste Cordura ripstop. Door het losritsen van de mouwen verandert de winddichte jas met lange mouwen in een handomdraai te in een offroad-bodywarmer.

Bovenop de nieuwe producten, krijgt de Dirt Series ook nieuwe kleuren voor de Territory jas. Die is nu ook in het zwart beschikbaar. Verder zien we een nieuwe aubergine versie van de Sierra jersey en eenzelfde bruine kleur als voor de nieuwe Component 2 H2O jas voor de Continent broek.

Wil je alle ins en outs en de prijs weten van de nieuwe offroad-kleding van Rev’it Kijk dan hier op de website.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws