Nieuws

Bijna 90.000 bezoekers tijdens MOTORbeurs Utrecht

De 38e editie van MOTORbeurs Utrecht was een succesvolle editie en trok 87.872 bezoekers. Meer dan 280 exposanten inspireerden motorliefhebbers met stuntshows, motorclubs en een breed kleding-, accessoires- en occasionaanbod.

 

Rachel Jankowsky, beursmanager MOTORbeurs Utrecht 2024: “Motorrijden wordt steeds populairder. Met name jongeren stappen massaal op de motor en 2023 markeert zelfs een recordjaar in motorregistraties sinds het jaar 2000. Dit blijkt uit recent onderzoek van BOVAG en RAI Vereniging. Deze animo zagen we afgelopen dagen ook op MOTORbeurs Utrecht. Samen met alle exposanten boden we een beurs vol beleving, demonstraties en stunts. Ik kijk met veel trots terug op een bruisende editie vol show en spektakel!”

Bijna alle importeurs van gerenommeerde motormerken waren na lange tijd weer voltallig aanwezig op MOTORbeurs Utrecht, onder het motto ‘All Brands United’. Met deze samenwerking bundelden de importeurs hun krachten. Martijn van Eikenhorst: sectiemanager Motoren bij RAI Vereniging: “We kijken terug op een fantastische samenwerking tussen MOTORbeurs Utrecht en de leden van RAI Vereniging. Als voortrekkers van onze branche stonden we zij aan zij, verenigd onder het motto ‘All Brands United’, met een uitgebreid scala aan motorfietsen. In een tijd waarin de populariteit van de motorfiets blijft groeien, is het van groot belang dat we gezamenlijk optrekken en de motorfiets onder de aandacht brengen van een breed publiek.”

De datum van de 2025-editie van MOTORbeurs Utrecht is ook al bekend en vindt plaats van donderdag 20 tot en met 23 februari in Koninklijke Jaarbeurs.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

iXS komt met airbag-vest

iXS komt met airbag-vest

1 mei, 2024

Om letsel aan torso en de ruggengraat te voorkomen, brengt iXS het airbag-vest Ipro 1.0 op de markt. Alles bij ...

Overig nieuws