Nieuws

Betaalbare Büse

Met deze Breno Pro heeft Büse een bijzonder veelzijdige combi in huis, voor een heel betaalbare prijs. De in een heren- en damesvariant verkrijgbare jas kost namelijk € 169,95, de bijbehorende broek € 139,95.

Iets meer dan driehonderd euro dus voor een volledig pak, dat dankzij een klimaatmembraan (Z-liner) wind- en waterdicht is en dankzij een uitneembare thermovoering en verschillende ventilatieopeningen zowel op warme- als koude dagen prima voor de dag komt. Verder is de combi uitgerust met verschillende wijdteverstelmogelijkheden (armen, heup, taille), een verstelbare kraag, vier buitenzakken (waarvan twee waterdicht), één binnenzak en een rondlopende verbindingsrits.

En uiteraard is er de nodige zorg besteed aan de veiligheid. Zo worden schouders, ellenbogen en knieën omarmd door (deels verstelbare) protectoren (rugprotector optioneel), is het pak op valgevoelige plaatsen voorzien van speciale veiligheidsnaden en wordt een optimale zichtbaarheid gewaarborgd door verschillende reflecterende elementen.

Een behoorlijk veelzijdig pak dus, dat er ook nog eens in een heel breed matenspectrum is. De in vier kleuren verkrijgbare herenjas is er namelijk in de maten XS tot en met 5 XL, de in twee kleuren verkrijgbare damesjas is er in de maten 36 t/m 48. Info: www.buese.com

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

BMW wint aanbesteding politie

BMW wint aanbesteding politie

19 juni, 2024

BMW Motorrad heeft opnieuw de aanbesteding van de politie gewonnen, waardoor het naar verwachting de komende 7 jaar ...

Overig nieuws