Nieuws

Betaalbaar motoronderhoud

Met een gemiddelde leeftijd van 15 jaar jong voor het Nederlandse motorpark kunnen actuele dealer werkplaatstarieven er aardig inhakken. Net als de prijzen van onderdelen. Geen wonder die tarieven. Moderne motoren zijn staaltjes van High Tech waar voor de dealers stevig moeten investeren in reteduur gereedschap: software.

We hebben een paar gunstige ontwikkelingen genoteerd voor menbsen die een wat meer ervaren motor rijden, te beginnen bij onze adverteerder Premium in Apeldoorn.www.premiummotors.nl Daar geven ze op motoren van 7 jaar en ouder 20% korting op het werkplaatstarief en de vervangingsonderdelen. Er staat wel een * bij de tekst. Dat verwijst naar "Vraag naar de voorwaarden". Maar het idee is top!

Voor mensen met nog oudere motoren zit er in Arnhem, op de Badhuisstraat. McMotor en Cars. www.mcmotorenencars.com Daar zitten twee techneuten die aan klassieke auto’s en motoren met ervaring werken. Tijdens een bezoek stond er een Honda Bol d’Or op een van de drie hefbruggen. En een R1 streetfighter.

In het rustieke Spankeren zit  Rubocar, een doe het zelf garage voor van alles op wielen. www.rubocar,nl

We houden ons graag aanbevolen voor namen van meer van dit soort bedrijven.

Want uit de vrienden- en lezerskring weten we dat de huidige garagetarieven die echte dealers aan recente motorfietsen rekenen toch soms een brug te ver zijn voor de doelgroep.

Kom maar op met die namen dus!!

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.