Nieuws

Betaalbaar motoronderhoud

Met een gemiddelde leeftijd van 15 jaar jong voor het Nederlandse motorpark kunnen actuele dealer werkplaatstarieven er aardig inhakken. Net als de prijzen van onderdelen. Geen wonder die tarieven. Moderne motoren zijn staaltjes van High Tech waar voor de dealers stevig moeten investeren in reteduur gereedschap: software.

We hebben een paar gunstige ontwikkelingen genoteerd voor menbsen die een wat meer ervaren motor rijden, te beginnen bij onze adverteerder Premium in Apeldoorn.www.premiummotors.nl Daar geven ze op motoren van 7 jaar en ouder 20% korting op het werkplaatstarief en de vervangingsonderdelen. Er staat wel een * bij de tekst. Dat verwijst naar "Vraag naar de voorwaarden". Maar het idee is top!

Voor mensen met nog oudere motoren zit er in Arnhem, op de Badhuisstraat. McMotor en Cars. www.mcmotorenencars.com Daar zitten twee techneuten die aan klassieke auto’s en motoren met ervaring werken. Tijdens een bezoek stond er een Honda Bol d’Or op een van de drie hefbruggen. En een R1 streetfighter.

In het rustieke Spankeren zit  Rubocar, een doe het zelf garage voor van alles op wielen. www.rubocar,nl

We houden ons graag aanbevolen voor namen van meer van dit soort bedrijven.

Want uit de vrienden- en lezerskring weten we dat de huidige garagetarieven die echte dealers aan recente motorfietsen rekenen toch soms een brug te ver zijn voor de doelgroep.

Kom maar op met die namen dus!!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Honda Collection Hall heropend

Honda Collection Hall heropend

20 mei, 2024

Honda heeft haar Honda Collection Hall, het museum van het merk in het Mobility Resort Motegi in het Japanse ...

Overig nieuws