Nieuws

Belstaff en Beckham

Belstaff en Beckham. Life Style of lijf stijl?

Terwijl een paar generaties jongere voetballers nu in het oranje ronddollen bewijst voormalig voetballer, nu ‘merk’ Beckham dat de tijd dat ex voetbalprofs een sigarenwinkel begonnen echt voorbij is.

De man wiens fantastische voetbalkwaliteiten zijn de naam van een film hebben opgeleverd ( Bend it like Beckham) en die getrouwd is met de zo op het oog erg anorexe ex Spice Girl Victoria heeft zijn naam nu verbonden aan het ooit roemruchte motorkledingmerk Bellstaff. Dat komt omdat Beckham motorrijden leuk vindt en omdat hij en zijn vrouw in de modebizniz zitten.

Dingen moeten duur zijn
Beckham ontwierp onder meer klassieke en stijlvolle lederen en textielen jacks en jeansbroeken voor Belstaff. Belstaff is opgericht in 1924 en werd beroemd door zijn waterdichte textiele motorkleding, de Belstaff vetpakken. Tegenwoordig is Belstaff Italiaans en modieus. De nadruk van David Beckhams werk ligt overduidelijk op design en dat is niet zo verwonderlijk bij deze metroman. Want metromannen geven meer om hun uiterlijk. Designkleding is natuurlijk  bedoeld om te laten zien dat je in elk geval de ambitie hebt, de attitude om motorrijder te zijn, maar dient hoofdzakelijk als stijlvolle vrijetijdskleding.

Multimiljonair Beckham wil natuurlijk wel duidelijk maken dat designkleding niet zomaar voor elke modale Jan L** is.

Een simpel ogend  leren jack kost al zo’n 1700 euro.

Weet je wat? Wij blijven gewoon kopen bij onze adverteerders. En als je nog slimmer bent, dan neem je een proefabonnement op MotoPlus. Dat scheelt ook  weer en dan ben je goed gekleed en goed geinformeerd op weg!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws