Nieuws

Beleef de TT!

Beleef samen met Ducati het mooiste en grootste motorsport evenement van het jaar, de TT van Assen. In het laatste weekend van juni zullen de coureurs van het Ducati Team, Valentino Rossi en Nicky Hayden, de strijd aangaan om de podiumplaatsen tijdens de 7e ronde van het MotoGP kampioenschap.

Ducati komt tijdens de TT van Assen met een eigen Ducati Village. Deze Village is gelegen op een afgesloten deel van de hospitality paddock op het einde van het Veenslang "rechte stuk" en met een schitterend uitzicht op de Ruskenhoek bocht. Vanaf deze plaats zijn alle races perfect te volgen, hier zit u in het hart van de strijd!

Voor €139,- per persoon ontvangt u een Ducati Village ticket voor zaterdag 30 juni 2012. Er is ook een extra ticket voor vrijdag 29 juni verkrijgbaar voor €37,50*. DOC leden krijgen tevens 10% korting op beide tickets. Een Ducati MotoGP ticket biedt u de volgende voordelen:

Toegang tot het afgesloten deel van de hospitality paddock op het einde van het Veenslang "rechte stuk", exclusief toegankelijk voor Ducati MotoGP tickethouders.
Exclusieve bewaakte parking bij de Ducati Village**. Deze parkeerplaatsen zijn natuurlijk alleen beschikbaar voor Ducati motoren!
Een plaats op de sfeervolle Ducati Tribune aan het eind van de Veenslang en met uitzicht op de Ruskenhoek.
Perfect zicht op een enorme videowall, zodat u geen moment van de race hoeft te missen.
Een speciaal Ducati MotoGP pakket met o.a. een T-shirt en een cap.
Een grote overdekte hospitality unit met eetgelegenheid, de gehele dag gratis koffie en een gratis consumptie voor een sandwich.
Dit is een unieke manier om de MotoGP mee te maken samen met alle andere Ducati liefhebbers! Ga naar www.ducati.nl vul het inschrijfformulier in en stuur deze naar info@ducati.nl.

* Alleen in combinatie met een ticket voor zaterdag 30 juni 2012. ** Voor de eerste 200 gegadigden, de overige tickethouders krijgen de mogelijkheid om hun motor of auto te parkeren op de VIP parking buiten de paddock.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws