Nieuws

Beeld Suzuki V-Strom

Suzuki’s marketingstrategie rond de lancering van de nieuwe V-Strom – voeden, pappen, nathouden en weer voeden – is ten einde. Een week te vroeg lekten de officiële foto’s het wereldwijde web op en kwamen ook de eerste technische details vrij.
En wat die techniek betreft is er enigszins tegen de verwachting in veel bij het oude gebleven. Suzuki houdt namelijk vast aan het 645 cc V-twin aggregaat, dat z’n oorsprong kent in de SV650. Op zich ook wel weer begrijpelijk, want het uiterst vriendelijke blokkie is altijd één van de belangrijkste redenen achter het verkoopsucces van de kleine V-Strom geweest. Buiten kleine veranderingen hier en daar bleef de kleine allroad technisch redelijk onveranderd.
Dat geldt niet voor het uiterlijk. De nieuwe 650 is weer onmiskenbaar een V-Strom, maar staat er in vergelijking met z’n voorganger beduidend meer afgetraind bij. Een lekker fris uiterlijk, met moderne accenten als de opvallende luchtinlaten links en rechts in de kuip. Hieronder de eerste officiële beelden van de nieuwe V-Strom. In de komende MotoPlus (30 juni in de winkel) meer informatie over Suzuki’s nieuwe allroad.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.