Nieuws

Beeld Suzuki V-Strom

Suzuki’s marketingstrategie rond de lancering van de nieuwe V-Strom – voeden, pappen, nathouden en weer voeden – is ten einde. Een week te vroeg lekten de officiële foto’s het wereldwijde web op en kwamen ook de eerste technische details vrij.
En wat die techniek betreft is er enigszins tegen de verwachting in veel bij het oude gebleven. Suzuki houdt namelijk vast aan het 645 cc V-twin aggregaat, dat z’n oorsprong kent in de SV650. Op zich ook wel weer begrijpelijk, want het uiterst vriendelijke blokkie is altijd één van de belangrijkste redenen achter het verkoopsucces van de kleine V-Strom geweest. Buiten kleine veranderingen hier en daar bleef de kleine allroad technisch redelijk onveranderd.
Dat geldt niet voor het uiterlijk. De nieuwe 650 is weer onmiskenbaar een V-Strom, maar staat er in vergelijking met z’n voorganger beduidend meer afgetraind bij. Een lekker fris uiterlijk, met moderne accenten als de opvallende luchtinlaten links en rechts in de kuip. Hieronder de eerste officiële beelden van de nieuwe V-Strom. In de komende MotoPlus (30 juni in de winkel) meer informatie over Suzuki’s nieuwe allroad.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws