Nieuws

Beam-Kit?

Puur uit de autowereld. En dus per setje genoeg voor twee koplampen: De Beam-Kit van I.P.M. solutions.

 De koplampen van de meeste moderne auto’s zijn niet meer gemaakt van glas, maar van kunststofmateriaal dat wordt afgedekt met een dunne film beschermende coating. Na verloop van tijd verweert en verkleurt deze coating onder invloed van ultraviolette straling in het zonlicht en verontreinigingen zoals zure regen, zout en vuil van de weg.

Halogeenkoplampen werken met zeer hoge temperaturen, wat de oxidatie van de coating verergert. Oxidatie en verwering veroorzaken een ondoorzichtig laagje, waardoor de lichtsterkte en lichtuitstraling kunnen  worden beperkt en het zicht en de veiligheid in het donker aanzienlijk worden beperkt. En om het allemaal nog erger te maken, ziet de auto er met die verweerde koplampen niet uit…

En dat geldt ook voor moderne motorfietsen… Terwijl dier er toch altijd beter uitzien dan auto’s

Maar nu biedt de Beam-Kit Headlight Restoration het beste, kosteneffectieve alternatief voor vervanging van de koplampen, dankzij vervanging van de polymeercoating. Beam-Kits unieke proces verwijdert de geoxideerde laag, polijst de koplamp en brengt een beschermende, UV-bestendige coating aan.
De gereconditioneerde koplamp is helder en werkt als nieuw, beter dan bij een behandeling met was- of siliconencoatings, zowel voor wat betreft uiterlijk als prestaties.
Een Beam-Kit is voor het herstellen van twee koplampen.Denk aan een euro of 60,-

Verdere informatie via www.ipmsolutionsbv.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws