Nieuws

BBQ bij het Dijkje

Ook in 2012 organiseert motorcamping Het Dijkje weer haar jaarlijkse vegetarische barbecue, net als in voorgaande jaren op de laatste zaterdag van juli.

 

zaterdag 28 juli

 

Elk jaar komen er op die dag zo’n 30 tot 40 mensen genieten van het mooie weer, de gezelligheid en natuurlijk het heerlijke eten. Hoewel je het misschien niet zou verwachten zijn de echte vegetariërs meestal in de minderheid. Veel ‘vleeseters’ blijkt het prima te bevallen want de meesten zien we regelmatig terug op de vegetarische barbeque.

 

Kom ook genieten van diverse vegetarische vleesvervangende producten en andere lekkernijen zoals gepofte aardappelen, gevulde paprika, gebakken groente en fruit, stokbrood, salade, sla en diverse sauzen.

Voor 18 Euro kun je heerlijk eten, met na afloop een lekker kopje koffie. Overnachten (en de volgende ochtend  ontbijten) is natuurlijk ook mogelijk. Zowel barbecue als ontbijt graag van tevoren opgeven zodat we voldoende spullen kunnen inkopen.

 
Heb je geen zin om na de BBQ nog naar huis te rijden dan kun je uiteraard blijven slapen. Voor mensen die niet in een tent willen slapen hebben we zes kamers te huur. Ook overnachten in een leuke oldtimer caravan behoort tot de mogelijkheden. De kosten van een overnachting bedragen 9 Euro per persoon voor de camping en 15 Euro per persoon voor een bed in een kamer als je zelf een slaapzak meeneemt of 17 Euro per persoon voor een bed inclusief beddengoed. Ontbijten kan voor 6 Euro.

 

Voor meer informatie: www.dijkje.nl
  

w tekst

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Superdikke naked van BMW komt er

Superdikke naked van BMW komt er

27 mei, 2024

Wat vandaag nog een concept is bij BMW, is morgen vaak realiteit. Dus deze R20 conceptfiets kan zo maar eens een ...

Overig nieuws