Productnieuws

Avventura di Vanucci

Bovenstaande textielcombi, bestaande uit de VAJ-4 jas en VAT-2 broek, is de jongste aanwinst in het Vanucci+ programma van motorkleding- en accessoiresspecialist Louis. Een lekker avontuurlijk ogende outfit, die zich volgens de fabrikant van een veelzijdige kant laat zien.

Jas en broek zijn vervaardigd van een waterafstotende polyamide/elastaan mix en beschikken over tal van praktische features zoals diverse zakken (waarvan vier waterdicht), een lange en korte verbindingsrits, reflecterende delen en verschillende wijdteverstelmogelijkheden. Ook aan bescherming geen gebrek, getuige onder meer (deels verstelbare) protectoren op schouders, ellenbogen en knieën (rug optioneel), evenals speciale veiligheidsnaden.

Mist dus alleen nog de bescherming tegen de elementen, maar daar komt het modulaire +-systeem van de firma om de hoek kijken. Rij je in de kou, dan kun je het pak combineren met het VXU-3 thermojack (ook als los jack te dragen), voor regenachtige dagen is er het compact op te bergen VXR-2/3 regenpak en gaat het echt los, dan kun je de VXA-1 stormkraag nog in je outfit implementeren. Het avontuurlijke Vanucci pak (kleurengrijs/rood en grijs/olijfgroen) is er in de maten 48 t/m 58, de prijs bedraagt respectievelijk € 329,99 (VAJ-4 jas) en € 249,99 (VAT-2 broek). Info: www.louis.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws