Nieuws

Het Aprilia All Stars evenement is terug

Het Aprilia All Stars evenement is terug, het enorme Aprilia festival met fabrieksmotoren en legendarische kampioenen. Zaterdag 8 juni is het zover op het Misano World Circuit, waar je geheel gratig terecht kunt om dit evenement bij te wonen.

Zoals altijd zullen de Aprilia Racing-MotoGP-coureurs, Aleix Espargaró, Maverick Viñales, Lorenzo Savadori, Miguel Oliveira en Raúl Fernández, aanwezig zijn om het merk Aprilia met de fans te vieren. Maar ook alle groten uit de Aprilia-racegeschiedenis zullen erbij zijn, aangevoerd door zesvoudig wereldkampioen Max Biaggi. Nieuw voor deze editie is de deelname van Jacopo Cerutti en Francesco Montanari, die met de Aprilia Tuareg deelnamen aan de Africa Eco Race.

Zoals altijd wordt Aprilia All Stars een allesomvattend festival voor fans en het hele gezin. Vanuit de paddock kunnen er testritten op de wegen van Romagna worden gemaakt met het Aprilia-gamma. Daarnaast is er het Racing Museum met de racemotoren die het Italiaanse merk groot hebben gemaakt, een must voor elke liefhebber.

De muziek van Radio DeeJay zal de paddock opzwepen en daarnaast kun je de bijzondere tentoonstelling ‘Aprilia vista dall’Oriente’ van de Japanse fotograaf Aki Kusudo bezoeken.

Er zijn ook ruimtes voor eSport, winkels gewijd aan kleding en merchandising van Aprilia Racing, ruimtes om te eten en nog veel meer.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Kleine update voor CFMoto 450SR

Kleine update voor CFMoto 450SR

12 april, 2024

CFMoto heeft haar 450SR A2-racer op de valreep een update gegeven voor het 2024-seizoen.  Het broertje van de 450SR ...

Overig nieuws