Nieuws

Anton Pieck meets the Hobbit…

Laat 2014 eens goed beginnen. Begin het jaar eens met een paar snipperdagen: pak met dit voorjaarsweer een midweekje of weekend Ardennen. Een sprookjesachtig gebeuren. Wij vierden oud & nieuw in het vakantiedingest ‘Les Gottales’. Een groepje meer dan rustieke huisjes op het vakantiepark van Landal. Je partner zal het vertederend en dodderig vinden. Want in elke vrouw zit een meisje, en in elk meisje zit een prinsesje. Vlak bij Trois Ponts, Spa, Francorchamps (het circuit!) en Stavelot (met het abdij museum inclusief circuit museum !).

De Ardennen zijn vlak bij. Worden vaak vergeten in de verhalen over de Alpen en Himalaya en blijven heerlijk om te rijden. En nog een “plus” in het gebied waar waar Nederlanders omstreeks 1960 hun eerste oefeningen in toerisme deden: men spreekt en of verstaat er doorgaans Nederlands…

Let wel even op waar je je motor zet. De parkeermogelijkheden zijn er niet allemaal even horizontaal… Maar wat verwacht je in de Ardennen?

Oh ja: de GPS verslikt zich waarschijnlijk in het ‘huisnummer’ 20. En zonder GPS vindt je Les Gottales waarschijnlijk niet. Kijk: dat is avontuur op zijn Ardennens!

villagelesgottales@landal.be

Saint-Jacques 20, 4980 Trois-Ponts, België

+32 80 68 50 38
Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws