Nieuws

Angst, ANGST en nog eens ANGST!

Burgemeester Assen weert outlaw bikers!

Assen vreest dat de outlaw bikers van No Surrender/ Satudarah, Hells Angels/ de Jawaclub en het Honda Goldwing Genootschap  tijdens de TT-week de orde komen verstoren. Je kunt nu eenmaal  niet bang genoeg zijn.

Burgemeester Carry Abbenhues voert daarom vanaf woensdagavond een noodverordening in.

Het chapter Assen van No Surrender houdt tijdens de TT-week activiteiten in het clubhuis op het industrieterrein in de Drentse hoofdstad. Abbenhues verwacht dat dit anderen aantrekt en wil niet dat zij zich mengen tussen het TT-publiek.

 

De noodverordening houdt in dat de zogeheten outlaw bikers geen uitingen van hun club mogen dragen in het centrum van Assen. Wij zagen pas geleden nog een heel stel outlaw bikers op een braaf treffen. Ze hadden zo te zien gewoon schik en intimideerden niet noemenswaardig. We hebben wel eens gesproken met outlaw biker clubleden. Gewoon als motorrijders onder elkaar. Maar de burgemeester wil zo preventief intimiderend gedrag voorkomen. Fronsend kijken mag dan beboet worden. De 1% bikers mogen wel zonder clubuitingen de binnenstad in tijdens de TT-week.

Je zou bijna weer wat gaan voelen voor de stickers die je jaren geleden in 020 kon kopen: “Support your local Hells Angels”

Want hoe intimiderend is een volledig in protectie gestoken supersportrijder of motard met een geprint of spiegelend vizier?

Moet eigenlijk die hele TT niet verboden worden?

Bron: Dagblad van het Noorden
ter relativering http://www.rijder17ra.com

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.