Nieuws

Ambrosius X. T. Biermantel. Slot

AmbrosiusEn ‘kokkerellen’ is van een onnoembaar lager niveau dan ‘koken’. Vegetarisme daarentegen is nog verdedigbaar als signaal tegen de bio industrie. Dat vlees daaruit smaakt dan ook niet.

Ik heb trouwens ook mannen gekend die het spel alleen meespeelden om aan hun gerief te komen. Een hunner vertelde mij dat zijn grootste successen altijd kwamen nadat hij de Vrouw waar hij zijn zinnen op had gezet blozend en in vertrouwen had medegedeeld dat hij eigenlijk een latent homosensuele dichter was. Zijn uit het hoofd geleerde ollekebollekes lieten de dames in kwestie oprecht luisteren omdat ze zoveel moois over hen vertelden. Ze wilden hem allemaal genezen van zijn homosensualiteit.

Hij droeg zijn geitewollen sokken als camouflage kledij en was er trots op. Zijn soort is intussen weer geevolueerd tot een soort die mimicry gebruikt om te overleven en zich voort te planten: de Metrosensueel.  De aanval is dus ingezet door de Vrouwen. Bevestigd en onderbouwd door corrupte Halfmannen die anders geen kans op de relaatsjonele markt hadden. Mannen die huilen en zittend plassen. Binnen die Kleffe Congsie is de daadkracht uit Uw land verdwenen. Verdwijnt hij uit mijn Land. Nu er steeds meer vrouwen deel uitmaken van het management. Nu er steeds meer bewindslieden van de Betere Kunne zijn, gaat dat de maatschappij opbreken. De maatschappij gaat aan begrip ten nonder.

Maar het is afwachten tot de Eerste Vrouwelijke President van de USA in een bui van pre menstruele frustratie met de hand op de Rode Knop slaat. Het eind van de wereld. Dat MOET je gezien hebben!

Zo. Dat lijkt me genoeg voor nu. Laat mij U de zaak overdenken. Dan duik ik onze keuken in. Daar ligt nog ‘nen magistrale kalfsrug. Die dient liefdevol gepikeerd te worden met look. Daar na mag hij zorgvuldig gemasseerd en gemarineerd in de oven. Kastanjes met spruitjes en huisgemaakte appelcompote erbij. Een, nee twee flessen Pinot Gris…  Als Algemeen Deskundige mag ik niet alleen overal mijn mening over geven. Ik mag ook bijzonder graag koken. Voor mijn Lief en mij.

Ik groet U,

Ambrosius Biermantel
(Algemeen Deskundige, motard en filosoof)

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Komt BMW met een R18 nineT?

Komt BMW met een R18 nineT?

22 mei, 2024

Begin april verraste de nieuwe BMW Motorrad-baas Markus Flasch met een post op zijn Instagram-profiel. Op een ...

Overig nieuws