Nieuws

Allroad-weekend van Adventure County Tracks

Jazeker, het camping-weekend van Adventure County Tracks (ACT) biedt kampvuur en livemuziek, maar de hoofdmoot van het eerste ACT-evenement draait natuurlijk om allroad ritten, testritten en workshops. Van 6 tot en met 8 oktober net over de grens.

Nog even heel kort: je hebt de TET en de ACT. De eerste routes zijn voor iedereen toegankelijk, de tweede alleen voor leden. Bovendien zijn de routes speciaal bedoeld voor zware allroads (+ 600 cc) en niet voor competitie-enduro’s. Sinds de oprichting in 2016 heeft ACT routes ontwikkeld in Portugal, Italië, de Pyreneeën, Roemenië, Griekenland en het verenigd Koninkrijk. Van iedere route is een professioneel gemaakte film gemaakt.

Het weekend van 6 tot en met 8 oktober zijn de – ondertussen 2.600 – ACT-leden welkom op het offroad-terrein van MSC Kleinhau in Hürtgenwald. Vanaf Utrecht is dat 234 kilometer voorpret op de snelweg. Ter plekke kunnen deelnemers zich massaal storten op de motocrossbaan, allroad-trainingen, testritten, de omgeving verkennen en workshops volgen. Bedrijven als Touratech, KTM en Garmin zijn aanwezig met een stand.

Gratis is het eerste ACT-weekend. Brons leden betalen € 349,- Zilveren leden € 249,- Gouden leden € 199,- en Platinum leden€ 99,-. In dat bedrag zitten wel een T-shirt, catering en barbecue (exclusief drank) en alle trainingen. Kijk hier als je meer wilt weten over de ACT.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Exclusief beestje van MV

Exclusief beestje van MV

9 december, 2023

Nu zie je een MV Agusta sowieso al niet op iedere straathoek, maar de kans dat je deze Superveloce Arsham in het ...
Pieterpadroute voor de motor

Pieterpadroute voor de motor

8 december, 2023

Het Pieterpad vierde in 2023 haar veertigjarig bestaan. De bijna 500 kilometer lange wandelroute tussen het ...

Overig nieuws