Nieuws

Allemaal Amerikanen

Pietersen uit Rotterdam is al vanaf 1935 ‘in business’ met Amerikaanse auto’s en motoren.
En op 1 april hebben ze een feestje bedacht dat het eerste van een lange rij moet worden:

Het Pietersen Roll & Rock Event. Een feestelijke dag in Amerikaanse sfeer.

Een Ride Out voor  Bikers
Berijders van een Harley Davidson worden uitgenodigd deel te nemen aan een leuke, uitdagende motortoertocht met een lengte van zo’n 150 kilometer. Bezoekers en deelnemers zijn al vanaf 9.00 uur ’s ochtends van harte welkom aan de Waalhaven voor een compleet Amerikaans ontbijt. Om 10.00 uur vindt de ‘ride out’ plaats! Ook introducés zonder Harley Davidson zijn van harte welkom om mee te doen.

Puzzle Journey voor USA Cars( Nieuw en klassiek)
Eigenaren van een Amerikaanse auto zijn van harte welkom om deel te nemen aan een gezellige en interessante puzzeltocht over leuke stuurwegen. Vanaf 10.00 uur staan de donuts en koffie klaar, terwijl de zwartwit-geblokte startvlag om 11.00 uur valt. Zowel voor de deelnemers aan de motortocht als aan de autorit verzorgt Pietersen US Cars & Bikes onderweg een tussenstop.

Jaco Smith, Directeur Pietersen US Cars & Bikes: "En voor welk adventure ook wordt gekozen, onderweg staan wij paraat met drinks en versnaperingen, en indien nodig verlenen wij assistentie voor de auto of de motor. Serviceverlening staat niet voor niets hoog in het vaandel. Na terugkeer bij ons bedrijf verzorgen wij tot 17.00 uur een geweldige middag, met Chicago bluesmuziek van de legendarische band BluesMotel en met drinks & bites."

Maar dan is het auto- en motorfeest van Pietersen nog niet ten einde want de bezoekers maken ook nog kans op een spectaculaire dragster-rit met Angelo de Wilde of een ‘Shaving’ van de enige echte Schorem Haarsnijder en Barbier (www.schorembarbier.nl).
Jaco Smith: "Wie mee wil doen kan zich – gratis – inschrijven. Wij hopen op 1 april, en dat is echt geen grap!!!, veel liefhebbers van Amerikaanse auto’s en motoren te mogen begroeten op ons spectaculaire Pietersen Roll & Rock Event. Wij willen daar overigens een jaarlijkse, traditionele happening van maken."

Gedetailleerde informatie vindt u terug op: www.pietersenrollandrock.nl

Pietersen US Cars & Bikes
Waalhaven Z.z. 6, 3088 HH Rotterdam

 

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.