Nieuws

Alleen voor de elite

“Door demografische ontwikkelingen, de aanhoudende recessie en de gevolgen van nieuwe regelgeving neemt de vraag naar diensten van het CBR af”, meldt het CBR. “De organisatie past zich daar zoveel mogelijk op aan, maar dat kan niet volledig.”

De vraag naar rijbewijzen neemt af, de prijs gaat dus omhoog. Dat is een even goede reden om prijzen te verhogen als alle andere.

Het CBR gaat daarom de tarieven volgend jaar met gemiddeld 3,3 procent verhogen. Praktijkexamens voor het motorrijbewijs worden daarmee in alle categorieën tussen twee en vier euro duurder.

De organisatie verwacht komend jaar 50.000 minder praktijkexamens af te nemen dan in 2013. Minister Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu) heeft met de voorstellen van het CBR de tarieven te verhogen ingestemd, zo meldt het CBR.

Overigens betekent deze verwachting ook dat de rijschoolbranche flink minder omzet kan verwachten.Waardoor er door dapper en doordacht overheidsoptreden weer een stuk economie gesloopt wordt.

Intussen groeit de kans dat je voor Rijk & Succesvol wordt aangezien als je motor rijdt, rookt of alleen maar eens je tank vol gooit.
 

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.