Nieuws

Akrapovic demperset

Ducati heeft met de Diavel een motor gepresenteerd die een soort kruising is tussen een sportmotor, custom en naked bike.
Het uiterlijk van deze machine doet zijn naam eer aan. Diavel is niet voor niets de Italiaanse benaming voor de duivel.

Akrapovic zorgt met het nieuwe slip-on systeem voor een duivels geluid dat perfect past bij de uitstraling van de motor.

De revolutionaire demper is exclusief leverbaar via GP Products, officieel agent van Akrapovic in de Benelux.

Behalve een fantastisch uiterlijk, door de titanium demper en carbon eindkap, biedt de Slip-on demperset extra koppel en vermogen over het hele toerenbereik.
Ten opzichte van de originele dempers levert de Slip-on uitvoering +/- 5 pk aan extra vermogen. Naast deze vermogenswinst
krijgt de Diavel het prachtige donkere geluid wat bij zijn verschijning past. Daarnaast is de set goedgekeurd voor straatgebruik.

Consumentenadviesprijs voor deze prachtige en technisch hoogstaande Slip-on demper is Euro 1495,- (ex. BTW). Verdere informatie is te vinden op www.gpproducts.nl.

Akrapovic Slip-on uitlaatdempers zijn ontwikkeld om op een betaalbare manier prestaties, kwaliteit en eenvoudige montage te bieden. Al deze systemen zijn uitgevoerd met de unieke hexagonale dempers met titanium binnenwerk, naar gelang uitgevoerd met carbon of titanium buitenhuls. Montage is, met de compleet meegeleverde bevestigingset inclusief carbon klem, zeer eenvoudig zelf te doen. Alle uitlaten zijn leverbaar met officiële E keur.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.