Nieuws

Akrapovic demperset

Ducati heeft met de Diavel een motor gepresenteerd die een soort kruising is tussen een sportmotor, custom en naked bike.
Het uiterlijk van deze machine doet zijn naam eer aan. Diavel is niet voor niets de Italiaanse benaming voor de duivel.

Akrapovic zorgt met het nieuwe slip-on systeem voor een duivels geluid dat perfect past bij de uitstraling van de motor.

De revolutionaire demper is exclusief leverbaar via GP Products, officieel agent van Akrapovic in de Benelux.

Behalve een fantastisch uiterlijk, door de titanium demper en carbon eindkap, biedt de Slip-on demperset extra koppel en vermogen over het hele toerenbereik.
Ten opzichte van de originele dempers levert de Slip-on uitvoering +/- 5 pk aan extra vermogen. Naast deze vermogenswinst
krijgt de Diavel het prachtige donkere geluid wat bij zijn verschijning past. Daarnaast is de set goedgekeurd voor straatgebruik.

Consumentenadviesprijs voor deze prachtige en technisch hoogstaande Slip-on demper is Euro 1495,- (ex. BTW). Verdere informatie is te vinden op www.gpproducts.nl.

Akrapovic Slip-on uitlaatdempers zijn ontwikkeld om op een betaalbare manier prestaties, kwaliteit en eenvoudige montage te bieden. Al deze systemen zijn uitgevoerd met de unieke hexagonale dempers met titanium binnenwerk, naar gelang uitgevoerd met carbon of titanium buitenhuls. Montage is, met de compleet meegeleverde bevestigingset inclusief carbon klem, zeer eenvoudig zelf te doen. Alle uitlaten zijn leverbaar met officiële E keur.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

World Ducati Week 2024

World Ducati Week 2024

16 juni, 2024

Van 26 tot en met 28 juli wordt de 12e editie van de World Ducati Week gehouden op het Misano World Circuit. ‘All ...

Overig nieuws