Nieuws

Akra voor Harley

Akrapovic heeft nu ook een speciaal uitlaat programma voor Harley-Davidson !
Geproduceerd van hoogwaardig roestvast staal en voorzien van een perfecte kwaliteit chroomlaag -of een zwarte toplaag, afhankelijk van het model.

Er zijn per model twee varianten leverbaar;

– EC Goedgekeurde Slip-on dempers, deze passen direct op het originele bochtensysteem en zijn voorzien van een uitneembare dB killer.
Optioneel is er een ‘Valve System’ leverbaar waarmee de rijder zelf eenvoudig met een knop het geluidsniveau kan regelen.

– Complete open uitlaatsystemen, deze hebben een unieke styling en produceren een diep zware sound. De systemen zorgen voor de optimale combinatie van looks, sound en performance. Als optie zijn hier ook nog dB killers voor beschikbaar…

Al deze dempers en systemen zijn ontwikkeld met de jarenlange ervaring van Akrapovic in de racerij en zorgen voor meer vermogen en een hoger koppel.
Zoals bij alle Akrapovic uitlaten worden ook deze producten voor Harley-Davidson gekenmerkt door de perfect pasvorm en afwerking, het unieke design en de topkwaliteit. De reacties zijn uitsluitend positief en het huidige programma zal snel worden uitgebreid met nieuwe modellen en systemen.

Kijk daarom op de website voor de laatste informatie; www.gpproducts.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws