Agenda

Leuven maakt zich op voor Belgiës grootste eendaagse klassiekerbeurs

De Brabanthal in Leuven staat zondag 21 oktober bomvol klassieke motoren, onderdelen en alles dat met deze motoren te maken heeft. Dan wordt namelijk Moto Retro Leuven gehouden, Belgiës grootste eendaagse klassiekerbeurs. Dit jaar met zoveel verkopers dat niet alleen de beurshal, maar ook de tweede kleinere markt voor de ingang volledig bezet is.

Het aanbod aan motoren, bromfietsen, scooters, onderdelen, accessoires en noem maar op, belooft deze editie dus zeer divers te worden door de inbreng van particulieren die hun spullen verkopen of ruilen.

Hoewel vroege bezoekers er vaak met de beste koopjes vandoor gaat, dringt de organisatie er op aan niet al te vroeg naar Leuven te komen. ‘Bezoekers worden pas om 9.00 uur binnengelaten. Kom a.u.b. niet te vroeg aan. Zo hinder je de exposanten niet en zorg je voor geen onnodige files’, aldus de organisatie.

De beurs, aan de Brabantlaan 1 te 3001 Heverlee (Leuven) opent zondag om 9.00 uur haar deuren. Om 17.00 is de beurs ten einde. De entreekosten zijn 8 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Iedereen die met de motor komt, kan gratis parkeren. 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.