Nieuws

Affetto Ducati Special: de Multistrada 1200 TOUBKAL

Affetto Ducati bouwt iedere winter een aansprekende Ducati Special! Was het vorig jaar nog een cafe-racer, dit jaar werd Leo Fleuren geïnspireerd door de hoogste berg van Noord-Afrika.

Met het oog op avontuur en motorrijden in lastige woestijnomstandigheden, heeft Affetto Ducati dit jaar een Multistrada 1200 omgetoverd tot een ware Superenduro!!

Standaard is de Ducati Multistrada is al een geweldige toermotor, maar de speciale uitvoering van Affetto Ducati is echt klaar voor het ruigere werk!

De motor werd voorzien van spaakwielen geschikt voor tubeless banden, grote aluminium koffers voorzien van extra’s zoals een waterfles, een aerodynamisch ruitje om windturbulentie tegen te gaan, maar dat is nog niet alles. De motor is voorzien van allerlei protectie-accessoires van Touratech om de voorkomen dat essentiele delen beschadigen bij een val. Tevens zijn er grote valbeugels gemonteerd om het kuipwerk, dat voorzien is van special paint, te beschermen. Bovenop dat alles is de motor ook nog uitgerust  met  een speciaal  uitlaatsysteem, deels van titanium!!

Nieuwsgierig geworden? De Ducati Multistrada 1200 Toubkal is tijdens de motorbeurs te bezichtigen op stand 10.E044 van de Ducati Club Nederland.
Meer informatie via: info@affettoducati.com of 024-6222001

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Draadloos Q12 laden op de motor

Draadloos Q12 laden op de motor

12 juli, 2024

Het stroomdraadje is vaak de zwakke schakel als je een mobiele telefoon als navigatieapparatuur gebruikt. Peak ...

Overig nieuws