Advertorial

Houd je motorfiets in topconditie met Louis Care!

Wil je jouw motorfiets in topconditie houden? Ontdek dan de hoogwaardige producten van Louis Care. Onze uitgebreide verzorgingslijn biedt alles wat je nodig hebt om je motorfiets te onderhouden en te laten stralen. We presenteren drie onmisbare producten die je helpen om jouw motorfiets in optimale staat te houden.

1. Louis driedelige onderhoudsset – Voor een complete verzorging

 

ARG 10059847 Louis Pflege Set 750ML H1 kleinMet de Louis driedelige onderhoudsset heb je alles in huis voor een complete verzorging van je motorfiets. De set bevat drie essentiële producten die elk aspect van jouw motorfiets aanpakken. Van het reinigen van de ketting tot het opfrissen van de lak: deze set zorgt voor een totale verzorging van jouw geliefde motorfiets.

2. Louis Care kettingverzorgingsset – Voor een soepele ketting

ARG 10071058 Louis Care Kettenfplegeset H1 Klein

De Louis Care kettingverzorgingsset is een must-have voor elke motorrijder die waarde hecht aan een goed onderhouden ketting. Met onze hoogwaardige kettingreinigingsborstel en kettingreiniger verwijder je snel en eenvoudig vuil en aanslag, waardoor de levensduur van je ketting verlengt en elke rit soepel verloopt. De set bevat ook een hoogwaardige kettingspray die slijtage vermindert en zorgt voor een langdurige smering.

3. Louis Care Gel Reiniger – Voor een glanzende afwerking

ARG 10071054 LOUIS GEL INSEKTEN ENTFERNER 1000ML H1 Gros Klein

Wil je jouw motorfiets vlekkeloos laten stralen? Dan is de Louis Care Gel Reiniger precies wat je nodig hebt. Onze krachtige gel reiniger verwijdert moeiteloos vuil, olie en insectenresten van lak, kunststof en metaal. Dankzij de handige spuitkop breng je de reiniger nauwkeurig aan zonder residu achter te laten. Ervaar een eenvoudige en effectieve reiniging met de Louis Care Gel Reiniger en geef jouw motorfiets een schitterende afwerking.

Ontdek vandaag nog de Louis Care-productlijn en houd je motorfiets in topconditie! Bezoek onze online winkel en bestel jouw favoriete producten eenvoudig van thuis uit.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Noppennieuws 4: nú in de winkel!

Noppennieuws 4: nú in de winkel!

25 juli, 2024

Op vrijdag 25 juli verschijnt Noppennieuws 4 en daarin staan onder meer drie mooie testen. Zo reden Toine van Dijk ...

Overig nieuws