Advertorial

Besparen op je motorverzekering? Vergelijk zo nu en dan!

Wanneer heb je voor het laatst gekeken of je nog de juiste motorverzekering hebt? Een motorverzekering is natuurlijk een product waar je alleen aanspraak op maakt als het fout gaat. Toch is het slim om een keer per jaar even te kijken of je nog een goede motorverzekering hebt. Is het nog nodig om de motor allrisk te verzekeren of volstaat een beperkt casco dekking ook. Is er niet een verzekeraar die inmiddels een goedkopere premie heeft? Bij Combi Motors kun je dat heel eenvoudig berekenen. Vul je kenteken, postcode en geboortedatum in en je weet snel of je nog iets kunt besparen op je motorverzekering!

Klik hier en bereken binnen 1 minuut jouw premie!

Eenvoudig premie vergelijken

Het vergelijken van motorverzekeringen is heel eenvoudig via de vergelijkingssite van Combi Motors. Door het invullen van het kenteken en enkele persoonlijke gegevens heb je binnen enkele minuten een goed beeld van de juiste verzekering voor jouw motor. Heb je een klassieker, zijspan of custom motor? Uiteraard kunnen we die ook verzekeren, hiervoor raden wij aan om even telefonisch contact op te nemen via 0172-427035. We voorzien je graag van een advies op maat!

Specialist in motorverzekeringen

Combi Motors Verzekeringen is al 25 jaar gespecialiseerd in het verzekeren van motoren. Via onze vergelijkingssite kunnen wij je in één oogopslag de verzekeringspremie van meer dan 10 verzekeraars laten zien. Je kunt direct alles online afsluiten, maar we zitten voor je klaar als je wat extra advies wilt! Kijk direct op https://www.combimotors.nl en bereken jouw premie en vergelijk de voorwaarden. Kom je er niet uit of heb je vragen? We hebben graag dat je belt! We zijn te bereiken op 0172-427035, van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Mailen kan ook: info@combimotors.nl .

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.