Nieuws

Achter de schermen bij de TT

Het had een feestje moeten worden, de 90e TT van Assen. Helaas bepaalde corona anders en moeten de festiviteiten met minimaal een jaar worden uitgesteld. Dat betekent echter niet dat we het grootste motorsportevenement van ons land dit jaar helemaal links laten liggen!

In MotoPlus 13/2020 nemen we met diverse TT medewerkers, waarvan een groot deel dat doet op vrijwillige basis, een kijkje achter de schermen. Wat doen ze tijdens zo’n weekend, wat wordt er van ze verwacht, wat zijn hun mooiste herinneringen? En niet alleen de professionals en vrijwilligers komen aan het woord, ook verschillende lezers van MotoPlus delen hun mooiste TT herinneringen met je. Daarnaast spreken we met TT-directeur Arjan Bos over de gevolgen van het wegvallen van het evenement voor onder meer het TT Circuit en kijken we ook alvast vooruit naar het 2021.

Toch ook wel een klein beetje toe aan de TT? Ga dan nu naar de winkel voor MotoPlus 13/2020. MotoPlus gewoon thuis op de mat kan natuurlijk ook, sluit daarvoor hier een abonnement af.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.