Nieuws

Aankleden maar, die Pan America!

De Harley-Davidson Pan America is inmiddels een tijdje op de markt en uiteraard speelt de aftermarket daar op in met een accessoires. Het Duitse Touratech heeft ondertussen aardig wat in huis om deze Amerikaanse avonturier verder aan te kleden.

Beginnen we met valprotectie. Daarvoor hebben ze bij Touratech gekozen voor de Expedition carterbeschermer en een set valbeugels. Daarnaast is er protectie voor de radiateur en de koplamp. Die laatste is er in metalen of Makrolon-uitvoering. Uiteraard zijn ook de bagagemogelijkheden uit te breiden, met het speciaal voor de Pan America ontworpen Zega Evo X Premium Edition-systeem bijvoorbeeld.

Naast de twee zijkoffers van zwart geanodiseerd aluminium bestaat deze set uit een rvs-frame, twee binnentassen en een set sloten. Wat kleiner, maar wel handig is de Extreme Edition tanktas. En onder de noemer ‘klein maar fijn’ zijn er nog wat prettige zaken, zoals diefstalbeveiliging voor het TFT-scherm, een grotere grondplaat onder de jiffy, vervangende voetsteunen en uitlaatbochtprotectie. Meer informatie en alle prijzen vind je op www.touratech.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws