Nieuws

Aan het eind van de zomer

Net voordat je de motor weer in de schuur zet nog even circuit rijden in Frankrijk?

Dat kan met Powerslide op het charmante en technische circuit van Folembray in Noord Frankrijk, op 400km van Utrecht. Een combinatie van sport en plezier.

Powerslide organiseert op maandag 17 september een circuitdag op Folembray. Dit circuit ligt in Noord Frankrijk tussen de bossen en meet ruim 2 kilometer met een hoogteverschil van 35 meter en een baan van 9 meter breed. Alles zit erin, van chicane tot H-bocht.

Deze circuitdag biedt mogelijkheden voor ervaren rijders die aan het einde van het seizoen nog even ontspannen met elkaar rondjes willen rijden of juiste afstellingen wensen uit te proberen, maar ook voor rijders die hun eerste meters op het circuit willen maken. Onder begeleiding van ervaren instructeurs leer je de beginselen van het circuit rijden of kun je bijvoorbeeld werken aan je bochten techniek. Vabene Racing School kan je individueel begeleiden dit weekend met een gestructureerd programma. Kijk eens op www.vabene-racingschool.net


De dag ervoor, op zondag 16 september, ontvangt de organisatie je bij het Franse landhuis met een BBQ en kampvuur. Een gezellige avond alvorens met zo’n 30 rijders richting het circuit te rijden. Uiteraard zijn vrienden of familie die niet rijden ook welkom voor dit weekendje Frankrijk.  In verband met het maximum aantal rijders is tijdig inschrijven een must.

De kosten voor deelname aan deze circuitdag, inclusief de overnachting, BBQ, ontbijt en koffie en thee op circuit, bedragen € 245, =. Een introduce neem je mee voor slechts € 75, =.

Powerslide/Racing team Kock zorgt voor de organisatie van dit jaarlijks wederkerend evenement.

 

Kijk voor verdere info op; http://www.powerslide.nl of mail naar cecile@cielyourevent.nl

 

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.