Nieuws

Aan het eind van de zomer

Net voordat je de motor weer in de schuur zet nog even circuit rijden in Frankrijk?

Dat kan met Powerslide op het charmante en technische circuit van Folembray in Noord Frankrijk, op 400km van Utrecht. Een combinatie van sport en plezier.

Powerslide organiseert op maandag 17 september een circuitdag op Folembray. Dit circuit ligt in Noord Frankrijk tussen de bossen en meet ruim 2 kilometer met een hoogteverschil van 35 meter en een baan van 9 meter breed. Alles zit erin, van chicane tot H-bocht.

Deze circuitdag biedt mogelijkheden voor ervaren rijders die aan het einde van het seizoen nog even ontspannen met elkaar rondjes willen rijden of juiste afstellingen wensen uit te proberen, maar ook voor rijders die hun eerste meters op het circuit willen maken. Onder begeleiding van ervaren instructeurs leer je de beginselen van het circuit rijden of kun je bijvoorbeeld werken aan je bochten techniek. Vabene Racing School kan je individueel begeleiden dit weekend met een gestructureerd programma. Kijk eens op www.vabene-racingschool.net


De dag ervoor, op zondag 16 september, ontvangt de organisatie je bij het Franse landhuis met een BBQ en kampvuur. Een gezellige avond alvorens met zo’n 30 rijders richting het circuit te rijden. Uiteraard zijn vrienden of familie die niet rijden ook welkom voor dit weekendje Frankrijk.  In verband met het maximum aantal rijders is tijdig inschrijven een must.

De kosten voor deelname aan deze circuitdag, inclusief de overnachting, BBQ, ontbijt en koffie en thee op circuit, bedragen € 245, =. Een introduce neem je mee voor slechts € 75, =.

Powerslide/Racing team Kock zorgt voor de organisatie van dit jaarlijks wederkerend evenement.

 

Kijk voor verdere info op; https://www.powerslide.nl of mail naar cecile@cielyourevent.nl

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Superdikke naked van BMW komt er

Superdikke naked van BMW komt er

27 mei, 2024

Wat vandaag nog een concept is bij BMW, is morgen vaak realiteit. Dus deze R20 conceptfiets kan zo maar eens een ...

Overig nieuws