Nieuws

A2 is leuk genoeg!

Met de A2 op het roze kaartje mag je motorfietsen tot 48 pk rijden. En dat in een tijd dat je zomaar een motorfiets met 200 pk kunt kopen. 48 pk… Wat moet je daar nu mee?

Ten eerste zou je kunnen bedenken dat alles relatief is. In 1969 was de BMW R69S de snelste seriemachine. De 600 cc boxer leverde 42 pk en had een top van 170+

Bij de introductie van de BMW R75/5 meldden de Geleerden van BMW dat er uit onderzoek was gebleken dat 50 DIN pk het uiterst haalbaar verantwoorde vermogen voor op de openbare weg was.

In MotoPlus 9 hebben we een lijstje van A2 occassions. En dat zijn allemaal motoren waar mee je op een betaalbare manier de puurste pret van het motorrijden kunt beleven.

Want of het nu gaat over een KTM 390 Duke of een Kawasaki W800, een BMW F650 of een Aprilia Pegaso: elk van die motorfietsen geeft je niet alleen enorm veel war voor je geld, maar zoals gezegd ook de dikste pret.

En dat je motoren uit dit segment al vanaf 1.000 euro kunt rijden?
Dat geeft heel nieuwe perspectieven aan de besteding van je vakantiegeld!

Oh ja: zo’n R69S is qua vermogen natuurlijk ook nog steeds een optie. Alleen praat je dan weer over heel andere budgetten…

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Noppennieuws 4: nú in de winkel!

Noppennieuws 4: nú in de winkel!

25 juli, 2024

Op vrijdag 25 juli verschijnt Noppennieuws 4 en daarin staan onder meer drie mooie testen. Zo reden Toine van Dijk ...

Overig nieuws