Nieuws

4 Triumph Riders Only

UITNODIGING – TRIUMPH LIVE – 28/9

Op 28 september organiseert Triumph Live Netherlands, hèt Triumph evenement van Nederland waar ons geliefde engelse merk tot leven zal komen!

Iedere motor en vooral Triumph liefhebber zal zijn hart kunnen ophalen aan het rijk gevulde programma. Zo kun je je laten inspireren tijdens diverse workshops, meedoen aan de Big Twin Triumph Custom Competition, genieten van de geweldige bands en sfeer met gelijkgestemden. Ook kun je meerijden met de diverse ritten die vanuit verschillende dealers zullen vertrekken naar het evenement.

Jij bent van harte welkom om er samen met een onvergetelijk feest van te maken! Vanaf vandaag zijn de tickets gratis af te halen bij de deelnemende Triumph dealers. Bekijk hieronder het programma en ticket informatie.

Tot 29 september in Leusden!

TICKETS & FREE T-SHIRT

Vanaf vandaag kun je bij de deelnemende Triumph dealers een gratis ticket ophalen.

Dit ticket dient tevens als stembiljet voor de Big Twin Custom Competitie en bij inleveren op de stand ontvang je het Triumph Live T-Shirt.

Het T-shirt is exclusief beschikbaar voor bezoekers met een Triumph Live Ticket.

Wil je samen heen rijden? Bij diverse dealers vertrekken gezamenlijke ritten naar het evenement. Vraag hiernaar bij jouw dealer!

En de Triumph custom op de foto is een Santee met een perfect Bonnevilleblok. Hij staat te koop bij Motorsloperij/handel Woesthoff. Easy Rider British Stule….

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Pieterpadroute voor de motor

Pieterpadroute voor de motor

8 december, 2023

Het Pieterpad vierde in 2023 haar veertigjarig bestaan. De bijna 500 kilometer lange wandelroute tussen het ...

Overig nieuws