Nieuws

2023 Ninja 1000SX arriveert in oktober

Kawasaki biedt de Ninja 1000SX komend seizoen niet alleen aan in het groen, maar ook in het rood. En voor Kawa begint 2023 al in oktober van 2022.

De officiële kleurbenamingen klinken overigens een stuk beter en chiquer dan rood en groen. Die eerste nieuwkomer heet dan plots Metallic Matte Sovereign Red. De vertrouwde groene luistert ineens naar de naam Emerald Blazed Green.

Een Ninja 1000SX heeft al die poeha over kleuren overigens helemaal niet nodig. De sporttoerfiets combineert op geweldige wijze sportiviteit met comfortabel reizen. (lees hier de eerste test) Ook in 2023 biedt Kawasaki weer Tourer, Performance en Performance Tourer accessoirepakketten aan die de SX op het lijf gesneden zijn.

Ook met een andere kleur op het kuipwerk blijft de oersterke 1.043cc vier-in-lijn de ster van de show. Het blok met 111 Nm koppel blinkt uit in souplesse. Verschillende elektronische systemen waaronder cruise control, traction control, bochten-ABS, up/down quickshifter en vier rijmodi (Sport, Road, Rain en Rider) ondersteunen of beteugelen juist de sportieve ambities van het blok.

Kawasaki maakt de prijzen later dit jaar bekend. Kijk hier voor meer informatie of een dealer in de buurt.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Draadloos Q12 laden op de motor

Draadloos Q12 laden op de motor

12 juli, 2024

Het stroomdraadje is vaak de zwakke schakel als je een mobiele telefoon als navigatieapparatuur gebruikt. Peak ...

Overig nieuws