Nieuws

2022-tourkalender That Motortours bekend

Oké, de meeste motoren staan net onder een dekentje voor een welverdiende winterslaap, maar dat betekent niet dat je niet alvast plannen kunt maken voor 2022. Doet ook reisorganisatie THAT Motortours, die haar reisprogramma voor volgend jaar heeft gepresenteerd.

Voor 2022 zijn er een flink aantal bestaande reizen aangepast, maar daarnaast staan er ook een vijftal nieuwe bestemmingen op de kalender. Een daarvan is een 13-daagse individuele rondreis door Engeland, Wales, Ierland en Schotland. In het laatstgenoemde land wordt ook een 14-daagse tour door de Highlands georganiseerd, inclusief bezoek aan Edinburgh en de zeer populaire North Coast 500. Daarnaast zijn er ook de Fly Ride Catalunya, een 7-daagse vliegreis met BMW huurmotoren in Catalonië, en de vernieuwde Alpine X-Treme. Het concept – een enerverende achtdaagse trip met pittig stuurwerk – is hetzelfde gebleven, alleen zijn hotel en routes volledig nieuw.

Tot slot zijn er dan nog de comibtours. Dit is een nieuw concept, waarbij je verschillende reisgebieden met elkaar kunt verbinden. Op deze manier stel je je eigen motorreis samen. De combitours Harz – Sauerland of Oostenrijkse – Zwitserse Alpen zijn slechts twee voorbeelden. Benieuwd naar het volledige programma voor volgend jaar? Kijk dan op de website van That Motortours.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Lezerstest Suzuki 2024-modellen

Lezerstest Suzuki 2024-modellen

21 juli, 2024

Suzuki blaast de laatste jaren flink in de bus met talrijke nieuwe modellen en zelfs een compleet nieuw platform ...
Nieuwe roadster van Royal Enfield

Nieuwe roadster van Royal Enfield

20 juli, 2024

Royal Enfield breidt haar 450-platform uit met een nieuw model. De Guerrilla 450 is een roadster met de bekende ...

Overig nieuws