Nieuws

2021 Kawasaki W800 in jubileumjasje

In 2021 is het precies vijfenvijftig jaar geleden dat de oorspronkelijke Kawasaki W1 650 toe trad tot de Amerikaanse markt als Kawasaki’s eerste ‘grote’ motorfiets. Het model bereikte een cultstatus in de jaren die volgden. Om dat te vieren verschijnt de huidige W800 komend jaar in een nieuwe  ‘Metallic Ocean Blue’-kleur.

De basis voor de huidige W800 is het 773cc luchtgekoelde motorblok met unieke koningsas. Dit karaktervolle blok zorgt in combinatie met het 19’’ voorwiel voor een lekker authentieke rijervaring. Uiteraard heeft de W800 een modern rijwielgedeelte en remmen en heeft de twin rondom led-verlichting en een koppeling met anti-hop-functie.

Verder zijn veel design-elementen van de tijdloze W800 zo nostalgisch mogelijk gehouden, waaronder de vele verchroomde en gepolijste onderdelen, de analoge tellerpartij, de klassiek ogende dubbele uitlaat, de stereo-achterschokdempers, de ronde richtingaanwijzers en de spaakwielen.

De 2021 Kawasaki W800 in de nieuwe kleur staat vanaf medio april vanaf €9.999,- bij de Kawasaki-dealer.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.