Nieuws

2012 Honda Specials

Honda heeft voor dit seizoen een mooi stel special edition modellen in elkaar gestoken. Wat ze later als collectors item waard worden? Dat weet niemand. maar nu kun je je voordeel er mee pakken!

Honda VFR1200F Sports Touring Edition Voor maximaal comfort biedt Honda de VFR1200F Sports Touring Edition. Dit pakket bevat alle extra’s van het Sports Comfort Edition-pakket, met daarbij ook nog een Hugger, een topbox met een inhoud van 31 liter, een tanktas en een tourschermverhoger. Het totale, uiterst complete accessoirepakket kost op de VFR1200F Sports Touring Edition slechts 1.500 euro, wat een voordeel van 1.464 euro betekent ten opzichte van de aanschafprijs van de losse componenten! De VFR1200F Sports Touring Edition wordt geleverd vanaf 18.490 euro met het standaard koppelingssysteem en vanaf 19.690 euro met Dual Clutch Transmission.

Honda XL700V Transalp La Bonette Een stukje offroad, een hoge bergpas of een hobbelig landweggetje: dat is allemaal bekend terrein voor de Honda XL700V Transalp. Echte avonturiers zullen het zeer complete accessoirepakket op de La Bonette, de Special Edition van de Transalp, enorm waarderen. Het bevat handvatverwarming, een hoog windscherm en een middenstandaard, evenals een topbox met een inhoud van 45 liter en een ruggensteun, twee zijkoffers van 29 liter met zijpanelen, een tankpad en het Pro Honda Selection Pack. De Transalp La Bonette kost met een prijs van 10.550 euro slechts 1.100 euro meer dan de standaarduitvoering. Bij losse verkoop is de prijs van alle accessoires samen 2.330 euro, waarmee het voordeel op de La Bonette 1.130 euro bedraagt.

Honda CBF1000F Sports Touring Edition De Honda CBF1000F is een alleskunner, een modern vormgegeven allrounder die dankzij de krachtige 1000cc viercilinder, afkomstig van Honda’s supersportkanon de CBR1000RR Fireblade, ook enorm sportieve prestaties levert. Deze speciale Sports Touring Edition vergroot het bereik op lange afstanden aanzienlijk, met handvatverwarming, een zijkofferset met een inhoud van 33 liter, een tankpad en de onderhoudskit Pro Honda Selection Pack. De Sports Touring Edition kost met deze aantrekkelijke accessoires 12.499 euro, een meerprijs van maar 850 euro.Ten opzichte van de losse accessoires, met een waarde van 1.467, levert dat een voordeel op van 617 euro.

Honda VFR800X Crossrunner Sports Comfort Edition De Honda Crossrunner is een unieke motorfiets, met zijn vlotte uiterlijk en veelzijdige en speelse karakter. Honda’s soepele V4-blok geeft opwindende prestaties op de buitenweg, maar de Crossrunner is ook snel en wendbaar in de stad en schrikt niet terug voor avontuurlijke ritten. Het pakket accessoires op de Sports Comfort Edition maakt deze dynamische motorfiets compleet, met een middenstandaard, handvatverwarming, windafleiders en een hoog windscherm, een topbox van 31 liter inhoud en het Pro Honda Selection Pack. Met een voordeel van 866 euro t.o.v. de losse accessoires, betaalt u voor de Special Edition 13.399 euro, een meerprijs van maar 900 euro.

Honda NT700V Deauville Club Edition Vanaf zijn ontstaan in 1998 heeft de NT700V Deauville met zijn grote wendbaarheid, soepele maar pittige V-Twinmotor en onderhoudsvrije cardanaandrijving een grote schare fans gewonnen. Het comfort, de ruime actieradius en de betrouwbaarheid maken de Deauville tot een populaire motor voor zowel toertochten als woon-werkverkeer. De Club Edition, tot stand gekomen met input van doorgewinterde Deauville-rijders, heeft als extra accessoires handvatverwarming, een 12-V aansluiting, kofferverbreders en een topbox van 45 liter inhoud, evenals het Pro Honda Selection Pack. 754 euro is het voordeel in vergelijking met de prijs van losse accessoires. De prijs van de Club Edition is 11.990 euro, een meerprijs van 500 euro.

De Special Edition-uitvoeringen zijn verkrijgbaar via de officiële Honda-dealer. Meer informatie is te vinden op www.honda.nl.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Stijlvol jasje van LS2

Stijlvol jasje van LS2

1 maart, 2024

LS2 ken je waarschijnlijk voornamelijk van haar helmen, maar de Spaanse firma heeft inmiddels ook een uitgebreid ...
Mail & Win: S100 Clean Pakket

Mail & Win: S100 Clean Pakket

29 februari, 2024

Zo, met de MotorBeurs Utrecht als officieuze aftrap van het nieuwe motorseizoen koud achter de kiezen, is de tijd ...

Overig nieuws