Nieuws

1400GTR ambulance-motor

Volle toegangswegen, veel mensen dicht op elkaar gepakt. Tijdens grote evenementen is het vaak heel druk. En is de kans op ongevallen en letsel extra groot. Met de Kawasaki 1400GTR ambulancemotor is adequate hulp snel ter plekke. Hoe beperkt de bereikbaarheid ook is, de wendbare Kawasaki komt overal.
EMS, Event Medical Service in Uden, is expert in hulpverlening tijdens grote evenementen en heeft hiervoor de meest uiteenlopende apparatuur en vervoersmiddelen in huis. Binnenkort neemt ook een volledig als ambulance uitgeruste Kawasaki 1400GTR dienst bij EMS. Ambulance-striping, sirene, zwaailicht en de standaard al enorme koffers tot de nok toe gevuld met levensreddende apparatuur, medicijnen, verbandmiddelen etc. Alleen de brancard ontbreekt, maar dat spreekt vanzelf.
De Kawasaki is op zijn taken voorbereid door het Vlaamse bedrijf Belgium Motorcycle Transformation (BMT), gevestigd in Hofstade, bij Aalst. Het bedrijf van Kris Schockaert is specialist in het ombouwen van motoren tot bijvoorbeeld politie-, ambulance- of zelfs pizzakoeriermotor

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.